Pixigo.nl

Fotograferen met je smartphone doet men steeds vaker. Onder het merk Pixigo lopen we voorop met het meest uitgebreide en specialistische assortiment in smartphone lenzen, statieven en andere foto accessoires. 

Recent hebben we daar ook "connected camera's" aan toegevoegd en lopen we voorop in de 360 graden actioncams van bijvoorbeeld 360fly.

Ga naar pixigo.nl 

Lees meer: Pixigo.nl

Nextro.nl

Door onze jarenlange ervaring en contacten in de smartphone accessoires hebben we de distributie op ons genomen van de volgende merken:

  • Gynoii
  • Ztylus
  • iBlazr
  • Motrr

Deze merken worden verdeeld bij diverse resellers en aanvragen en orders worden behandeld via onze zustersite www.nextro.nl

Bidonno.nl (in aanbouw)

Lees meer: Bidonno.nl (in aanbouw)

Gynoii-nederland.nl

Met de Gynoii Smart Video babyfoon kun je een oogje in het zeil houden bij alles wat je baby doet, ook als je zelf niet in de buurt bent. De Gynoii Smart Video babyfoon werkt simpel: je hoeft alleen de camera op te starten in de ruimte waar je toezicht wilt houden en vervolgens de bij de babyfoon horende app te downloaden en de simpele instructies te volgen. Daarna kun je je baby in de gaten houden via al je Apple of Android apparaten, ook als je zelf niet in de buurt bent: eenvoudig en mobiel!

Ga naar gynoii-nederland.nl