Aangepaste emailhandtekening in de G-suite

Voor volledige controle over de emailhandtekening van medewerkers 

 

 Per keer Maandelijks  Maatwerk 
 0,99 per keer  1,- per maand
 (min. 5 gebruikers)
Heeft u bijzondere wensen? Laat het ons weten 
     
   

 

Google for work

Google Apps is een op de cloud gebaseerd productpakket waarmee u en uw team vanaf elk apparaat en op elke locatie verbinding kunnen maken en werk kunnen verzetten.
Slechts 40,- per gebruiker per jaar

Veiligheid voorop

Google Apps bevat tientallen kritieke beveiligingsfuncties die speciaal zijn ontworpen om uw gegevens veilig, beschermd en in uw beheer te houden. Uw gegevens zijn van u en met de hulpprogramma’s van Google Apps kunt u ze beheren. Zo kunt u instellen met wie u ze wilt delen en hoe u ze wilt delen. Ons netwerk van datacenters biedt uitzonderlijke beveiliging en garandeert* betrouwbare toegang tot uw gegevens, 24 uur per dag, zeven dagen per week en 365,25 dagen per jaar (inderdaad: geen onderbrekingen, ook niet in schrikkeljaren).


Blijf overal verbonden

Met Google Apps wordt al uw werk automatisch opgeslagen in de cloud. U heeft toegang tot uw e-mail, agenda, documenten en sites en kunt veilig werken, waar ter wereld u ook bent en welk apparaat u ook gebruikt.

Voor uw bedrijf betekent dit dat iedere werknemer en iedereen met wie u werkt productiever kan werken vanaf elke locatie en met behulp van elk apparaat met een internetverbinding.

Beter samenwerken

Met Google Apps kunnen u en uw team sneller en beter werken, doordat iedereen, van werknemers tot partners en leveranciers, eenvoudig kan samenwerken met andere teams, bedrijven en locaties.

Met Google Apps kunt u allerlei bestandstypen, zoals documenten, spreadsheets, presentaties en meer, in realtime delen en bewerken. Verspil geen tijd meer aan het heen en weer e-mailen over meerdere bestandsversies. Als u bestanden in de cloud opslaat, heeft iedereen automatisch de nieuwste versie van elk bestand. Dat klinkt toch logisch?

Krijg dingen sneller gedaan

Google Apps kan helpen bij het stroomlijnen van dagelijkse taken, zoals facturering, budgettering, planning en meer. U kunt een factuursjabloon maken in Google Documenten, uw begroting in evenwicht brengen door één spreadsheet te delen of Google Agenda tijdstippen voor vergaderingen met uw team voor laten stellen. Google Apps neemt deze tijdrovende knelpunten weg, zodat u meer tijd kunt besteden aan het werk dat er echt toe doet.

Google mail

Google documenten

Google agenda